Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

>

  Netatmo

Netatmo giver dig de bedste klimabetingelser

Går du op i, hvordan vejret bliver i morgen, og hvordan det er i dag?
Der er allerede masser af apps og smarte genstande til at fortælle dig det, men ingen gør det helt så godt som Netatmos verstation.

Hvorfor er Netatmos vejrstation bedre?
Først og fremmest så får du ikke kun en genstand til at måle vejret udendørs. Du får også en til at stå indenfor, som kan måle, hvordan klimaet er i dit hus. Hvis du ønsker bedre målinger, kan du tilkøbe flere moduler.

Udendørsvejrstationen fortæller dig om flere forskellige ting – og det foregår direkte på din telefon, hvor du også kan se grafer og data fra andre dage:

  • Temperaturen
  • Luftens kvalitet
  • Lufttrykket
  • Luftfugtigheden
  • Vejrudsigten

Vil du også gerne vide noget om vindforholdene og om nedbøren? Så kan du købe ekstra stationer til at overvåge netop de vejrfænomener.

Find ud af, hvor god luften er i dit hjem
Men hvad, der faktisk næsten er vigtigere end, hvordan vejret er udenfor, er, hvordan luften er inde i dit hjem. Det er trods alt der, du bruger 80% af din tid. Det kan Netatmo også fortælle dig om. Din indendørsvejrstation fortæller dig om:

  • Luftfugtighed
  • Temperatur
  • Kulilteniveau

Ved at måle disse ting kan Netatmo give dig besked om, om det er tid til at lufte ud. Når du har luftet ud længe nok, kan den også give besked om det. Samtidig kan du altid trykke på toppen, hvor der sidder en knap. Herefter vil Netatmo lyse op i i LED-displayet, hvor farven vil indikere om luftkvaliteten er, som den skal være eller ej.

Din smartphone overvåger
Med et smart produkt siger det næsten sig selv. Alt hvad der foregår, og hvad dine vejrstationer finder ud af kan ses og styres på din smartphone. Samtidig er dataene, som Netatmo opsamle så gode og pålidelige, at de bliver brugt af en af verdens førende vejrtjenester nemlig Yr.no.