Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

GO GO GO… Minuba giver håndværkere en gratis app til fakturering og ordrestyring.

Minuba lancerer en gratis app, som skal gøre hverdagen nemmere for små håndværks- og servicevirksomheder. Du kan som mindre håndværksvirksomhed glæde dig over en gratis version med op til 2 brugere af det online fakturerings- og ordrestyringssystem, Minuba - nemlig Minuba GO!

AO er eksklusive partner i Minuba GO. Så du finder hele AO´s sortiment i Minuba GO og kan registrere dine varer direkte på arbejdssedlen ude hos kunden. Dine priser og rabatter hos AO er integreret i Minuba GO, så du altid ved hvad du tjener på varen og ordren inden du fakturerer.

Bestiller du varer på forhånd, bliver varerne automatisk overført til Minuba GO og registreret på den enkelte sag. Du slipper derved for en masse ekstra arbejde med at taste materiale priser på kontoret. Tid som du i stedet kan bruge ude hos kunden.

Ved at lancere Minuba GO! vil Minuba give mindre håndværksvirksomheder en mulighed for at vækste deres forretning og konkurrere på markedet – helt gratis. Med Minuba GO! får du som mindre håndværksvirksomhed blandt andet mulighed for at oprette tilbud og ordrer, administrere og registrere timer og materialer samt udarbejde og sende fakturaer direkte til dine kunder.  Ligesom man kender det fra Minuba i dag.

Danske håndværkere kan altså digitalisere deres forretning, helt gratis. Ved at få adgang til gratis professionel fakturering og ordrestyring, betyder det at du som håndværker nu har alle informationer samlet i én app i lommen. Du skal derfor ikke rode rundt efter gamle noter, eller krøllede arbejdssedler når du skal ud til kunderne og udføre arbejde. I hverdagen vil du som håndværker, bare skulle logge ind i Minuba GO! og gå ind i dit ”Overblik” for hurtigt at finde ud af, hvor du skal hen den dag, samt hvilken type arbejde du skal udføre. Når du er ude på opgaven, vil du hurtigt kunne registrere dine timer og AO materialer i din app, samt tilgå dokumentation og udfylde kvalitetssikringsdokumenter. Når du har udført arbejdet hos din kunde, er sagen klar til at blive faktureret med det samme.